Polski
Gamereactor
wiadomości
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League daje nam wgląd w swoją grę końcową w tym tygodniu

Dowiedz się, co można zrobić po przejściu głównego wątku fabularnego.

HQ

Chociaż Suicide Squad: Kill the Justice League ma pełną kampanię, którą możesz przejść, gracze prawdopodobnie będą się zastanawiać, co mogą zrobić w grze, gdy pojawią się napisy końcowe. Ponieważ jest to tytuł z usługą na żywo, oczekuje się, że rozgrywka będzie kontynuowana.

Rocksteady pokaże, co możecie zrobić w końcowej fazie gry podczas streamu 19 stycznia. Odbędzie się o 11:00 PST/19:00 GMT/20:00 CET. Wiemy już o misjach Incursion - w których gracze muszą wejść na statek Braniaca - oraz misjach Killing Time, ale mamy nadzieję, że są jeszcze inne interesujące rzeczy do zrobienia.

Oczywiście, wykonywanie trudniejszych misji prowadzi do lepszych łupów, ale będziemy potrzebować wymówki, aby użyć również tych zestawów sprzętu i broni. Mamy nadzieję, że do końca tygodnia uda nam się odpowiedzieć na wszystkie nasze pytania.

Suicide Squad: Kill the Justice League zadebiutuje 2 lutego na Xbox Series X/S, PS5 i PC.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Powiązane teksty



Wczytywanie następnej zawartości