Polski
Gamereactor
wiadomości
Sonic Superstars

Sonic Central pojawi się 23 czerwca

W dniu urodzin Sonica, nie mniej.

HQ

Sega organizuje nowy pokaz Sonic Central 23 czerwca 2023 roku, rozpoczynający się o 8:00 PST / 16:00 BST / 17:00 CEST.

"Dostrój się, aby rzucić okiem na niektóre z naszych nadchodzących projektów, partnerstw i wydarzeń, które odbędą się w 2023 roku" - czytamy w tweecie z ogłoszeniem. W tym roku mieliśmy już wiele pokazów gier, ale fani Sonica będą chcieli usłyszeć, co dalej z niebieskim jeżem.

Już teraz wiemy, że otrzymamy Sonic Superstars jeszcze w tym roku, a aktualizacje są nadal planowane dla Sonic Frontiers. Mam nadzieję, że jest tam również kilka niespodzianek, aby utrzymać nas na palcach.

Jak myślisz, co zostanie ogłoszone na koncercie Sonic Central?

Sonic Superstars

Powiązane teksty

0
Sonic SuperstarsScore

Sonic Superstars

RECENZJA. Przez Petter Hegevall

Zespół odpowiedzialny za Balan Wonderland powraca i chce naprawić swoją reputację dzięki tej szybkiej rodzinnej przygodzie.



Wczytywanie następnej zawartości